Argenta Deposito

argenta deposito
informatie argenta deposito
argenta deposito openen

Argenta termijndeposito

De Argenta deposito geeft een hoge vaste spaarrente met een looptijd van 1 t/m 5 jaar. Gedurende deze periode staat het spaargeld op de Argenta deposito vast. De rente is gegarandeerd dus u weet precies waar u op kunt rekenen.

Argenta deposito rente

De Argenta deposito rente behoort tot de hoogste in de markt. De minimale inleg is 250 Euro en de rente wordt jaarlijks uitgekeerd. Aan het einde van de looptijd krijgt u automatisch bericht en u kunt er vervolgens voor kiezen om het bedrag op te nemen of te herplaatsen.

Argenta deposito boete

Het geld staat voor een bepaalde periode op de Argenta deposito vast. Als tegenprestatie krijgt u een hoge rente. Maar de Argenta deposito kent ook een gunstige boete regeling. Als u het geld tussentijds toch nodig heeft, betaalt u 0,25% boete per maand met een maximum van 1,50% over het spaarbedrag. Dit is een van de meest gunstige boete regelingen in de markt.

Depositogarantiestelsel

Het Belgisch Depositogarantiestelsel is van toepassing. Het Depositogarantiestelsel garandeert een bedrag van 100.000 Euro per persoon. In het geval van een en/of rekening op naam van twee personen is de totale garantie 200.000 Euro.

Argenta deposito openen

U kunt direct de Argenta deposito openen en profiteren van de hoge spaarrente!

informatie argenta deposito
argenta deposito openen