REAAL Deposito Sparen

REAAL Deposito Sparen over naar BLG Vaste Rente Spaarrekening

Per 1 april 2015 zijn de activiteiten van Reaal Bancaire Diensten overgedragen aan BLG Wonen. Bestaande REAAL Deposito Sparen rekeningen zijn daarbij omgezet naar de BLG Vaste Rente Spaarrekening.

Wat is de reden van de overgang van Reaal Bancaire Diensten?

Reaal Bancaire Diensten was een onderdeel van SNS Reaal N.V. SNS Bank en de verzekeraar Reaal zijn in 2015 gesplitst. De bank en de verzekeraar zijn als 2 bedrijven verder gegaan. Om die reden zijn de bancaire activiteiten over gedragen aan BLG Wonen (onderdeel SNS Bank N.V.).

Wie is BLG Wonen?

BLG Wonen is een handelsnaam van SNS Bank N.V. BLG Wonen helpt al meer dan 60 jaar al haar klanten bij het waarmaken van hun woonwensen. Dat doet zij door het aanbieden van onder andere hypotheken en spaarproducten die wonen zorgeloos maken. Samen met de onafhankelijk adviseur zorgt BLG Wonen ervoor dat de geldzaken van haar klanten goed geregeld zijn. Je leest er meer over op blg.nl.

Depositogarantiestelsel

Het Depositogarantiestelsel garandeert een bedrag van 100.000 Euro per persoon. In het geval van een en/of rekening op naam van twee personen is de totale garantie 200.000 Euro. BLG Wonen is een handelsnaam van SNS Bank. Dit betekent dat het spaargeld onder de bankvergunning van SNS Bank valt. Onder de bankvergunning van SNS Bank vallen de volgende merken: SNS Bank, BLG Wonen, Zwitserleven Sparen.

BLG Vaste Rente spaarrekening rente

Met BLG Vaste Rente sparen ontvangt u een hoge rente. Zie onderstaande actuele tarieven.

BLG Vaste Rente Sparen openen

Wilt u een nieuwe BLG Vaste Rente spaarrekening openen? Gebruik dan dit formulier.