Spaarrekening Stamrecht BV

Sparen Stamrecht BV

U zoekt een spaarrekening voor uw stamrecht bv? Weinig banken bieden een spaarrekening voor een stamrecht bv aan. En de banken die wel een geschikt product aanbieden, hanteren vaak een lager rentetarief voor een stamrecht bv spaarrekening t.o.v. particulier sparen. Een uitzondering is Reaal Zakelijk Sparen.

Spaarrente Stamrecht BV

De zakelijke rekening van Reaal geeft een hoge spaarrente voor uw stamrecht bv. Deze rekening geeft op dit moment de hoogste spaarrente stamrecht bv in de markt. Het zakelijk spaargeld is vrij opneembaar en er zijn geen beperkende voorwaarden.

Stamrecht BV Deposito

U kunt met Reaal Zakelijk Sparen binnen dezelfde rekening ook een stamrecht bv deposito openen. De looptijd is 1 t/m 10 jaar vast en de rente is gedurende deze periode gegarandeerd.

Depositositogarantiestelsel Stamrecht BV

Het depositogarantiestelsel is van toepassing met 100.000 Euro dekking. Heeft u meerdere stamrecht bv's ingeschreven bij de KvK? Het garantiebedrag van het depositogarantiestelsel geldt per instelling. Informeer bij De Nederlandsche Bank voor meer details en advies in uw specifieke situatie.

Spaarrekening Stamrecht BV openen

Reaal zakelijk sparen is de spaarrekening met de hoogste spaarrente. Bekijk de informatie of open direct een rekening.