Spaarrekening VvE

Sparen VvE

U zoekt een spaarrekening voor uw Vereniging van Eigenaars oftewel VvE? Er zijn maar weinig banken die een spaarrekening voor een Vereniging van Eigenaren aanbieden. Als ze dit doen, dan hanteren de meeste banken een lager rentetarief voor een VvE spaarrekening t.o.v. particulier sparen. Een uitzondering is Reaal Zakelijk Sparen.

Spaarrente VvE

De zakelijke rekening van Reaal geeft een hoge spaarrente voor uw VvE. Deze rekening geeft op dit moment de hoogste spaarrente VvE in de markt. Het zakelijk spaargeld is vrij opneembaar en er zijn geen beperkende voorwaarden.

Deposito VvE

U kunt met Reaal Zakelijk Sparen binnen dezelfde rekening ook een VvE deposito openen. De looptijd is 1 t/m 10 jaar vast en de rente is gedurende deze periode gegarandeerd.

Depositositogarantiestelsel VvE

Het depositogarantiestelsel is van toepassing met 100.000 Euro dekking. Heeft u meerdere VvE's ingeschreven bij de KvK? Het garantiebedrag van het depositogarantiestelsel geldt per instelling. Informeer bij De Nederlandsche Bank voor meer details en advies in uw specifieke situatie.

Spaarrekening VvE openen

Reaal zakelijk sparen is de spaarrekening met de hoogste spaarrente. Bekijk de informatie of open direct een rekening.